Social Media Management


Wat 
Voor de Wereld van Morgen is een initiatief van de ASN Bank. Je vindt er projecten van duurzame ondernemers, inspirerende blogs en je kunt meedoen aan crowdfunding of de Wereldprijs. 

A new zero is verantwoordelijk voor het social media management (inclusief strategie en rapportage), contentmanagement en -creatie, redactiecoördinatie en copywriting en editing. Door het bieden van een totaalpakket, inclusief design, realiseerden we onder andere de best scorende post ooit. 

Bezoek de site van Voor de Wereld van Morgen voor meer informatie en inspiratie - of kijk natuurlijk naar de Facebookpagina.

Succes
A new zero zorgde voor de best-scorende posts en een besparing van een derde van de kosten op een Facebookcampagne. Daarnaast wordt er gebouwd aan een sterkere branding en nieuwe positionering, met een nieuwe doelgroep. Bovendien zorgde A new zero, mede met het team van Voor de Wereld van Morgen, voor een groei in bereik van 80%. 

Jessie Kroon is als social content manager verbonden aan Voor de Wereld van Morgen, de online community van ASN Bank. Jessie is een zeer waardevolle toevoeging aan ons team. Ze is kritisch, leergierig, online georiënteerd en conceptueel erg sterk. Ze is niet alleen uitvoerder van een opdracht maar komt proactief met slimme ideeën om onze community verder te brengen. Daarnaast is ze erg goed in het bepalen van de tone-of-voice voor de beoogde doelgroep. - Milou Posthumus, ASN Bank