Content & Copywriting

De kracht van tekst is ongelooflijk ondergewaardeerd. Want creatieve, sprekende teksten kunnen jouw verhaal máken! Wij weten hoe je zware onderwerpen een luchtige ondertoon geeft én hoe je een beetje positiviteit kwijt kunt. Daarnaast bruisen we van de onderwerpen. 

Ons blog: Emma+John

De beste case stuy is je eigen blog, nietwaar? In 2014 besloten we te proberen te leven zonder (plastic) afval. Dat vonden we eerst heel ingewikkeld klinken, maar inmiddels zijn we stap voor stap overgegaan op een zero waste levensstijl. Hier schrijven we als eerste Nederlandse zero waste lifestyleblog over op emmajohn.nl. We doen dit naast onze fulltime banen, want wij willen laten zien dat íédereen richting zero waste kan gaan. Iedere maand volgen duizenden lezers onze levensstijl en iedere week krijgen we berichten binnen van lezers die specifieke vragen hebben. Dichter bij de doelgroep kun je niet zitten. Doei wegwerp-koffiebekers, plastic boterhamzakjes en voorverpakte koekjes. Hi vintage winkels en betere wereld!

Bloggen in opdracht

Blogs zijn niet meer uit het huidige mediabeeld weg te denken. Online journalistieke platforms vervangen (een deel van de) tijdschriften en kranten. Klusje? Artikel? Nieuwe websiteteksten? Laat het ons weten! 

Journalistieke artikelen in opdracht vind je onder andere op SDG Nederland, OneWorld, Voor de Wereld van Morgen en WAAR Magazine.

Contentcreatie

Wij zijn niet alleen sociaal, maar ook heel social. Social media is óók voor de promotie van duurzaamheid een belangrijke tool. De belangrijkste ingrediënten voor een goede social mediastrategie? Goede content, goede copy en een snufje actualiteit. Zoek niet langer naar een grafisch designer, tekstschrijver en social mediastrateeg: wij hebben alles zelf in huis. Zo kunnen we sneller inhaken op de actualiteit en jouw content betekenis geven. Als we het niet zelf kunnen, kunnen we altijd terecht bij de partners in onze duurzame flexibele schil.